Τοποθεσία


Το ξενοδοχείο Πρίγκιπας Στάφυλος βρίσκεται στην πόλη της Σκοπέλου, μόλις 90 μέτρα από την θάλασσα και 300 μέτρα από το λιμάνι. Η ξενοδοχειακή μονάδα είναι χτισμένη σε μία έκταση 6 στρεμμάτων, ανάμεσα σε καταπράσινους κήπους και συνορεύει με εκτάσεις από ελαιόδεντρα. Είναι ο ιδανικός προορισμός γιατι συνδυάζει ήσυχες διακοπές δίπλα στο κέντρο της πόλης της Σκοπέλου.


Αεροπορική πρόσβαση

Οι απευθείας πτήσεις τσάρτερ προς το Διεθνές Αεροδρόμιο της Σκιάθου ενώνουν το νησί της Σκοπέλου με τις σημαντικότερες Ευρωπαϊκές πόλεις. Επίσης δεκάδες καθημερινές πτήσεις τσάρτερ ή προγραμματισμένες πτήσεις στον Αερολιμένα Αθηνών "Ελ. Βενιζέλος" και στην συνέχεια με εσωτερικές πτήσεις στο αεροδρόμιο της Σκιάθου (διάρκεια πτήσης περίπου 35') ενώνουν την Σκόπελο με δεκάδες προορισμούς. Όταν ο επισκέπτης φτάνει στο αεροδρόμιο της Σκιάθου με ταξί κατευθύνεται στο λιμάνι της Σκιάθου σε μία απόσταση 10’ περίπου και στην συνέχεια είτε με "Ιπτάμενο Δελφίνι" ή με τα συμβατικά πλοία της γραμμής φτάνετε σε ένα από τα λιμάνια της Σκοπέλου (μέγιστος χρόνος 35΄- 55').


Ακτοπλοϊκή πρόσβαση

Το λιμάνι του Βόλου αποτελεί το κύριο σημείο άφιξης για τους επισκέπτες από τη Θεσσαλονίκη, τη Βόρεια Ελλάδα και τις χώρες των Βαλκανίων που θέλουν να έρθουν στο νησί με τα καράβια της γραμμής. Από το λιμάνι του Βόλου υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια για την Σκόπελο. Επίσης το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου στο νομό Φθιώτιδας διευκολύνει τους επισκέπτες από την Αθήνα και τη Νότια Ελλάδα. Τους καλοκαιρινούς μήνες, υπάρχει η επιλογή για ορισμένες ημέρες της εβδομάδας η ακτοπλοϊκή σύνδεση και με την Κύμη Ευβοίας με πολύ προσιτές τιμές. Υπάρχουν τέλος αρκετά άλλα λιμάνια που εξυπηρετούν με ιπτάμενα δελφίνια τους καλοκαιρινούς μήνες το νησί της Σκοπέλου όπως ο Πλατανιάς, το Τρίκερι, ο Άγιος Ιωάννης στο Πήλιο, τα Μουδανιά στην Χαλκιδική, η Αιδηψός και το Πευκί στην Εύβοια και η Σκύρος.


Αποστάσεις σε ν.μ. από την Σκόπελο

  • Άγιος Κωνσταντίνος 63 ν.μ.

  • Αλόννησος 8 ν.μ.

  • Βόλος 60 ν.μ.

  • Θεσσαλονίκη 105 ν.μ.

  • Πειραιάς 158 ν.μ.

  • Σκιάθος 17 ν.μ.