Καριέρα


Προσφέρουμε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το περιβάλλον εργασίας μας και να κερδίσετε δουλεύοντας με την ομάδα του Πρίγκιπα Στάφυλου. Κάθε έτος, η ομάδα μας επεκτείνεται και προσφέρουμε την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο που πληρεί τις προυποθέσεις, να συνεργαστούμε και να δοκιμάσει ένα οικογενειακό εργασιακό περιβάλλον όπου μπορείτε να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας, να μάθετε από την εμπειρία μας και να κάνουμε όλοι μαζί τις διακοπές των φιλοξενουμένων μας μια αξιοσημείωτη και ευχάριστη εμπειρία.

Κάθε έτος μετά από την περίοδο Χριστουγέννων ψάχνουμε τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν την ομάδα του Πρίγκηπα Στάφυλου. Εάν σκέφτεστε ότι είστε ένας από αυτούς, μην διστάστε να μας γράψετε. Παρακαλούμε, σιγουρευτείτε ότι περιλαμβάνετε το βιογραφικό σημείωμά σας και μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να μιλάτε τουλάχιστον μια ξένη γλώσσα εκτός από τα ελληνικά. Τα αγγλικά και γερμανικά είναι προτιμητέα.

Μπορείτε να μας στείλετε τα στοιχεία σας επισυνάπτοντας και το βιογραφικό σας με την ηλεκτρονική διεύθυνση ή να γράψετε στη χειμερινή διεύθυνσή μας,

 
Π. ΤΣΙΤΣΙΡΙΓΓΟΣ Α.E.

Ιπποκράτους 3,

42100 ΤΡΙΚΑΛΑ, ΕΛΛΑΔΑ.
Τηλ.: ++ 30 - 24310 - 70275
Φαξ: ++ 30 - 24310 - 73111